Уволниха полицай за кражба на сирене от катастрофирал камион

2
Униформеният присвоил 20 килограма сирене "Чедър" на стойност 554 евро
Униформеният присвоил 20 килограма сирене "Чедър" на стойност 554 евро

Униформеният присвоил 20 килограма сирене "Чедър" на стойност 554 евро

Германски полицай бе уволнен от работа за кражба на сирене от катастрофирал камион, като загуби обжалването на втора инстанция. Това съобщи съдът в германския град Кобленц във вторник. Полицаят, който бил извикан на местопроизшествието, присвоил 20 килограма сирене "Чедър" на стойност 554 евро.

Инцидентът се случил, когато полицейският служител бил част от екип, изпратен да обезопаси района около обърнатия камион. Вместо да се придържа към служебните си задължения, полицаят решил да вземе сиренето и го отнесъл на колегите си. Впоследствие част от сиренето останала неизяснена, което доведе до предположението, че той е запазил четири парчета за себе си или за свои приятели и роднини.

Полицаят заявил пред съда, че дори не е опитвал сиренето и уволнението му е неправомерно. Той аргументирал, че сиренето е било повредено при катастрофата и така или иначе е щяло да бъде изхвърлено. Въпреки тези твърдения, съдът в Кобленц отхвърли жалбата му и потвърди решението за уволнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Отегчен до 1
    Вярно е! Къде ме подсети за тази гротеска. Наистина имаше подобна гнусотия.
  • 10
    1
    Балканеца
    А нашите сливополски милиционери взеха от един два хляба
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари