Украинският парламент единодушно подкрепя "плана за победа" на Володимир Зеленски

2
Двучасова закрита среща очертава бъдещите стъпки за реализация на стратегията
Двучасова закрита среща очертава бъдещите стъпки за реализация на стратегията Снимка: Facebook / Володимир Зеленський

Двучасова закрита среща очертава бъдещите стъпки за реализация на стратегията

Върховната рада на Украйна демонстрира пълно единство в подкрепата си за стратегическия "план за победа", представен от президента Володимир Зеленски. Това стана ясно след двучасова закрита среща между държавния глава, ръководството на парламента и лидерите на всички парламентарни фракции и групи.

Детайли от срещата

Председателят на Върховната рада, Руслан Стефанчук, разкри подробности за важната дискусия по време на брифинг с журналисти. Той подчерта, че срещата е била фокусирана върху конкретните стъпки за реализация на плана и текущата ситуация в страната.

"След представянето на 'плана за победа' президентът Володимир Зеленски проведе среща с ръководството на парламента, както и с лидерите на всички фракции и групи. Срещата продължи около два часа и беше проведена при закрити врата. Програмата включваше обсъждане на прилагането на плана, ситуацията в Украйна и следващите ни стъпки", сподели Стефанчук пред медиите.

Единодушна подкрепа

Особено впечатляващ е фактът, че всички политически сили в украинския парламент са изразили пълното си съгласие с предложения от президента Зеленски стратегически документ. Това показва безпрецедентно ниво на национално единство в този критичен за страната момент.

Ангажимент за действие

Руслан Стефанчук увери, че Върховната рада ще бъде изцяло ангажирана с прилагането на "плана за победа". Това предполага интензивна законодателна дейност и тясно сътрудничество между изпълнителната и законодателната власт в следващите месеци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    15
    До мартично
    Как си копеле! Това че майка ти си го е слага с боклуци не е наш проблем бесарабско псе!
  • 1
    14
    До 10
    Всъщност това е един единствен умствено изостанал олигофрен - казва се мартинчо и е безработен наркоман,отдавна е установен кой е,но тук се забавляваме с тая тъпа маймуна хаха
  • 2
    13
    Мухахахахаха
    Тъпият бесарабски циганин хомосексуалист пак мечтае да налапа нечий бастун,с няколко жалки коментара с различни имена,ахх колко жалко е да си ДеБилна ПеПеруга проста като хохъл ХАХАХАХА
  • 2
    12
    Нов Кмет
    Нормално е корумпираните ПеПерасти в УСраинския парламент да подкрепят плана на нашмърканата Киевска маймуна, все пак този план разбрахме какво включва - събуване на гащите пред чеченците и просене на милост да не бъдат закарани до един в урановите мини. Но зеленият наркоман ще весели децата като обезяна,това е неизбежно!
  • -2
    11
    Мухахаха
    Тъпото рушлямско тролче пак налапа бастуна с три жалки коментарчета и все същите жалки тъпотийки! Ах, колко жалко е да си мутрофански слабоумник! ХАХАХАХА
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари