Украйна порази руски петролен склад в Луганск

1
Пожар обхвана стратегическото руско съоръжение след удара
Пожар обхвана стратегическото руско съоръжение след удара Снимка: БГНЕС / ЕРА

Пожар обхвана стратегическото руско съоръжение след удара

Украинските въоръжени сили са осъществили успешна атака срещу стратегически важен петролен склад в Луганска област, Източна Украйна, която в момента е под руска окупация. Информацията бе потвърдена от официално съобщение на украинския Генерален щаб, разпространено чрез приложението "Телеграм".

Стратегическа цел на удара

Поразеното съоръжение е играело ключова роля в логистичната верига на руските окупационни сили. Според украинската армия, складът е бил използван не само за съхранение на петрол и петролни продукти за цивилни нужди, но и за снабдяване на руските военни части в региона.

Последствия от атаката

В резултат на прецизния удар, украинските военни са регистрирали възникване на пожар на територията на петролния комплекс. Този инцидент вероятно ще има сериозно въздействие върху способността на руските сили да поддържат ефективни операции в окупираните територии на Луганска област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    16
    Мухахахахаха
    До 15 - циганин бесарабски,тая измишльотина сам ли си я съчини или ДеБелян ти я наби днеска с мазното кафенце мухахахаха иначе и аз се радвам,че Наркоман Зеленски започна войната срещу Русия,така лъсна цялата некадърност и безпомощност на лайНАТО мухахахаха как е времето в Торецк,друсалка ???
  • -1
    15
    Българин
    САЩ вече тестват и произвеждат различни видове лазерно и високочестотно оръжие… А Педерашака ПРОИЗВЕЖДА само впечатление на "голяма " работа. АЗ СЕ РАДВАМ, ЧЕ ПУТЛЕР ЗАПОЧНА ТАЗИ ВОЙНА Ако Путин не беше започнал специална операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на втората армия на света СТРАНА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НОРМАЛЕН АВТОМОБИЛ, КОМПЮТЪР, СМАРТФОН, ТЕЛЕВИЗОР... КАКВА ВОЕННА ТЕХНИКА НА СВЕТОВНО НИВО ОЧАКВАТЕ ОТ НЕЯ? Ако Путин не беше започнал специална операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на "втората" армия на света СТРАНА, КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НОРМАЛЕН АВТОМОБИЛ, КОМПЮТЪР, СМАРТФОН, ТЕЛЕВИЗОР... КАКВА ВОЕННА ТЕХНИКА НА СВЕТОВНО НИВО ОЧАКВАТЕ ОТ НЕЯ? ОРКИТЕ ИМАТ ПЛЕНЕНИ МОСТРИ НА ДЖЕВЕЛИНА . НО ДОРИ НЕ МОГАТ ДА ГО КОПИРАТ. ИЗИСКВА СЕ МОЗЪК И ЕЛЕКТРОННА БАЗА. А МУРЗИЛКИТЕ НЯМАТ И ДВЕТЕ . И НЯМА ДА ИМАТ. Руските оръжия са МНОГО ДОБРИ. ПРОСТО СУПЕР Ако руската техника превъзхождаше американската сега щяхме да купуваме рубли вместо долари. Руските оръжия са ТОЛКОВА ДОБРИ както: . - руски автомобили, - руски телевизори - руски смартфони - руски компютри - руски перални. - руски климатици... И така нататък В ПЕДЕРАШКА Дори пироните са внос! Посрани орки - в държавата няма дори хартия. Как ще се окаже високотехнологичното ембарго за обикновените руснаци ... Руският военно промишлен комплекс умира : военната техника и ракетите ще умрат без внос на ЗАПАДНА електроника... . youtube. com/watch?v=zCqNp2Uyz8k Посрани иZрожденци-тъпанари, ИТН-чалгари, БеСеПари или най-обикновени Бойко Лайнофорови-лайняри, тръгнали мизерната клоака проZZия да пробутват като алтернатива на живота и цивилизацията на Запада. Да, ама не.
  • 0
    14
    Мухахахахаха
    Междувременно тъпите чифути ционисти ударили щаб на ООН в Ливан мухахахаха няма такива олигофрени,вече дори и сенилния насран дядка в Белия дом не иска да чуе за Буби Нетаняху
  • 1
    13
    Мухахахахаха
    Аз също да питам небинарния - как е времето в Торецк ? Скоро и за Часов Яр ще питам мухахахаха
  • 2
    12
    Читател
    До 10 - да,добре си усетил,че тази новина всъщност е пълна хохълска измислица за да се прикрие тоталния срив на бандеровците
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари