Учениците почиват в понеделник заради изборите

0
Неучебен ден за училищата с изборни секции след парламентарния вот
Неучебен ден за училищата с изборни секции след парламентарния вот Снимка: Асен Игнатов / Архив

Неучебен ден за училищата с изборни секции след парламентарния вот

В понеделник, 28 октомври 2024 година, учениците от училищата в България, в които са разположени избирателни секции, няма да посещават учебни занятия. Причината е провеждането на извънредните парламентарни избори за Народно събрание в неделя.

Време за възстановяване на учебната среда

Практиката показва, че е необходимо технологично време за възстановяване на нормалния учебен процес след използването на класните стаи като избирателни секции. Учителите ще преструктурират учебното съдържание, предвидено за този ден, като това няма да повлияе на цялостния образователен процес.

Алтернативни занимания за учениците

Частните занимални в столицата и в цялата страна ще работят с обичайното си работно време. Много училища са организирали еднодневни екскурзии за своите възпитаници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари