МОН обяви 28 октомври за неучебен ден

0
Заповедта на министъра засяга само училищата, в които ще има избирателни секции
Заповедта на министъра засяга само училищата, в които ще има избирателни секции Снимка: МОН / Архив

Заповедта на министъра засяга само училищата, в които ще има избирателни секции

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков обяви 28 октомври (понеделник) за неучебен ден в училищата, които ще бъдат използвани като избирателни секции. Заповедта е публикувана на официалния сайт на Министерството на образованието и науката.

Причини за решението

Денят след изборите за Народно събрание е обявен за неучебен в засегнатите училища поради необходимостта от време за възстановяване на нормалната учебна среда. Това включва подготовка и подреждане на класните стаи, които са били използвани за изборния процес.

Минимално въздействие върху учебния процес

Министерството уверява, че това решение няма да повлияе негативно на цялостния образователен процес. Учителите ще преструктурират учебното съдържание, планирано за този ден, за да компенсират пропуснатите часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    хи, хи,
    ако чакат на твойта минималка да им вдигнат заплатите, загубени са!😁😁😁
  • 1
    3
    До 2
    Идиот си ти! ПО мое време не сме имали почивка след ваканция и пак така до безпаметност и затова станахме хора! А сегашните и ученици, и техните даскали, нищо не струват, щото са мързеливи и само гледат да прилапат повече парички и да почиват! А останалите да бачкаме като за последно, че да има пак за тях да им вдигнат отново и отново заплатите!
  • -1
    2
    до 1
    и за всичко това дето си написал са виновни даскалите?!? А ти си в розите?!? Изсрал си поколението и друг да се грижи за него и да го възпитава?!? Егати идиота!
  • 1
    1
    СРАМОТА ОБРАЗОВАТЕЛНА
    ЗНАЧИ НА 28 ОКТ ЩЕ ПОЧИВАТ, ПОСЛЕ НА НА 01 НОЕМВРИ ПАК И ТАКА ДОКОГА?! А ВЗЕМАТ НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ИСКАТ ОЩЕ , НЕГОДЯИТЕ! Защо не видим какво е нивото на българските ученици- с ниски оценка, неграмотни, невъзпитани, пушещи и пиещи денонощно и накрая за благодарност им даваме още ваканции и почивки, че да могат на спокойствие да се друсат и трепят с тротинетки или да се чукат като бесни зайци по домовете или да се тъпчат по дискотеки в уж епидемично време с ръст на заболелите... Къде е министър Цоков и кога ще си подаде оставката за несправяне с образовнието?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари