Турски ТИР с портокали се обърна на магистрала "Хемус"

0

Движението в района на катастрофата е затруднено

Тежкотоварен автомобил с турска регистрация, превозващ портокали, се е обърнал върху разделителната мантинела на автомагистрала "Хемус". Инцидентът е станал при 35-ия километър на магистралата.

По първоначална информация няма пострадали при инцидента. Водачът на тежкотоварния автомобил е в добро състояние, а други участници в движението не са засегнати.

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) информираха, че движението в района на инцидента е частично ограничено. В посока Варна трафикът е блокиран в активната и изпреварващата лента, като преминаването на превозни средства се осъществява само по аварийната лента. В обратната посока към София движението е ограничено в изпреварващата лента, като автомобилите преминават по активната и аварийната лента.

Органите на реда от Пътна полиция са на място и регулират движението, за да се избегнат допълнителни инциденти и да се осигури безопасността на всички участници в движението.

От Областната дирекция на МВР - София съобщиха, че вече е създадена организация за отстраняване на обърнатия тежкотоварен автомобил от пътното платно. Очаква се операцията по разчистване да отнеме известно време, поради което шофьорите трябва да се подготвят за възможни забавяния в този участък на автомагистрала "Хемус".

АПИ призовава всички водачи, преминаващи през засегнатия участък, да шофират с повишено внимание и да съобразяват скоростта си с условията на пътя и временната организация на движението. Тези мерки са от критично значение за предотвратяване на допълнителни произшествия и осигуряване на безопасността на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Айде на ракията.а.а.а
    ...от портокали...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари