ТИР се преобърна на АМ "Марица"

0
Пътна полиция регулира движението
Пътна полиция регулира движението Снимка: БГНЕС

Пътна полиция регулира движението

Инцидент с обърнат тежкотоварен автомобил предизвика затруднения в движението на автомагистрала "Марица" в четвъртък. Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщи, че трафикът при 34-тия километър на магистралата се осъществява в активните ленти за движение и в двете посоки.

Регулиране на движението

От АПИ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в района на инцидента. За безопасността на пътуващите и нормализиране на трафика се грижат служители на "Пътна полиция", които регулират движението на място.

Подробности за инцидента

Според първоначалната информация, тежкотоварен автомобил, превозващ дървен материал, се е преобърнал на магистралата. Към момента на съобщението все още няма данни за пострадали лица при инцидента.

Властите работят по разчистването на пътното платно и възстановяването на нормалното движение по автомагистрала "Марица". Очаква се допълнителна информация за причините, довели до преобръщането на тежкотоварния автомобил, както и за евентуални щети по пътната инфраструктура.

Шофьорите, пътуващи в района, се съветват да следят за актуална информация и да се съобразяват с временната организация на движението, за да се избегнат допълнителни затруднения и да се осигури безопасността на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари