Турист падна от атракционен джип на пътя Свети Влас - "Слънчев бряг"

1
Пострадалият е български гражданин
Пострадалият е български гражданин Снимка: БТА / Галя Тенева

Пострадалият е български гражданин

Турист бе ранен, след като падна от атракционен джип "Хамър", нает за разходка по пътя между Свети Влас и курорта "Слънчев бряг". Инцидентът стана около 19:00 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Бургас.

Пострадалият е български гражданин, който заедно с двама свои приятели е наел джипа от частна фирма, предлагаща такива атракциони под наем в курорта. Според очевидци, цитирани от БТА, мъжът е пътувал на задната седалка на електрическото возило и е паднал, докато е бил изправен и правел снимки с мобилния си телефон.

На мястото на инцидента веднага са пристигнали екипи на полицията и "Спешна помощ".

Този инцидент напомня за подобен случай от миналата година, когато електрически "Хамър", нает от туристи, се блъсна в павилион за царевица на главната алея в "Слънчев бряг". Тогава пострада продавачката в павилиона, която бе залята с вряла вода от преобърнал се казан при удара на возилото. Жената бе приета в болница с 35 процента изгаряния.

Инцидентите с атракционни джипове повдигат въпроса за безопасността на подобни развлечения и необходимостта от по-строги регулации и контрол върху фирмите, които ги предлагат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Натето
    Чак не мога да си представя по това време на слънчака колко са били промилите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари