Цончо Ганев: ПП-ДБ не искат да сваляме ГЕРБ и ДПС от власт

0
Според депутата от "Възраждане", те целят да останат на власт и водят преговори с тези партии.
Според депутата от "Възраждане", те целят да останат на власт и водят преговори с тези партии. Снимка: ПП Възраждане

Според депутата от "Възраждане", те целят да останат на власт и водят преговори с тези партии.

Продължаваме Промяната - Демократична България (ПП-ДБ) предприемат стъпки за намиране на изход от политическата криза, като провеждат поредица от срещи с различни политически сили в Народното събрание. Вчера те разговаряха с представители на различни партии, включително и с "Възраждане". Въпреки усилията им, изглежда, че не всички политически сили са съгласни с техните намерения.

Цончо Ганев от "Възраждане" коментира пред журналисти преди началото на днешното пленарно заседание, че ПП-ДБ не искат да свалят ГЕРБ и ДПС от власт. Според него, те целят да останат на власт и водят преговори с тези партии. Изказването на Ганев идва след като ПП-ДБ представиха предложението си за декларация, която има за цел да намери изход от политическата криза в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Орбан патриот
    До тоя дето уж много ги знае нещата: Възраждане предложиха единственото правилно работещо и реално решение- всички срещу ГЕРБ и ДПС, тоест хората от площадите от преди 3 години заедно да отстранят мафията и да прочистят държавата от назначенията на тия две токсични партийни клики. За целта те подадоха ръка и на ПП-ДБ, а ако ония имаха поне малко намерение да стояртъ същото за България, щяха да приемат и днес щяхме да имаме нови министри и нови кадри по всички звена, стуктури и орагнизации, само че има много сериозни пипала тоя октопод и лесно няма да се даде, особено като има такива защитници в лицето на ранзи многознайковци като тук коментиращите .
  • 0
    3
    Е КАК ДА Е?
    НАЛИ СА ОТ ЕДИН КУРНИК И ОТ НА ЕДНА КОКОШКА ГЪЗА ИЗЛЕЗЛИ?
  • 1
    2
    Путин Хуйло
    Е как да искат като те управляват с тях бре,Сомчо ? Ти тъп ли си или само така си изглеждаш ? Кой изпра ПеПеевски за едно мазно кафенце ? Кой каза,че Бойко Борисов е само медиен противник в записа на Руди Гела ? Тва Възраждане верно сте ебахти глупаците,не се ли усещате че отиваме пак към избори и тия заигравания с ДеБил-ПеПерастката сган ще ви костват избиратели ?
  • 3
    1
    СоМчо от...
    СоМчо от Вгъзраждани (и там останали) - групата на политическите евнуси.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари