Трима задържани с наркотици на детска площадка в Русе

0
Полицията откри при обиск екстази и амфетамини
Полицията откри при обиск екстази и амфетамини

Полицията откри при обиск екстази и амфетамини

На 3 август, около 09:30 часа, екип на Първо районно управление в град Русе извърши проверка на три лица в района на детска площадка пред блок "ЦЮР". При проверката е установено, че лицата са русенци: 27-годишен мъж, 16-годишна девойка и 21-годишен мъж.

При обиска в раницата на 27-годишния е открита хартиена свивка с розово вещество на прах, за което той обяснил, че е екстази. На пейка до 16-годишната девойка е намерена кутия от цигари, а в нея – станиолен свитък с вещество на кристали. Момичето е заявило, че веществото е амфетамин и е нейно притежание.

Лицата са били отведени в районното управление, където е установено, че в дрехите си 27-годишният е имал още една хартиена свивка с вещество на кристали, което е идентифицирано като метамфетамин.

Случаят е документиран и срещу 27-годишния мъж и 16-годишната девойка са започнати бързи производства, по описа на Първо районно управление, за престъпления по член 354а, алинея 3 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    5
    до 3
    Те децата, като се настържа трябва и да им се отделя и внимание, да се занимава с тях човек. А сега ги гледам, претенциозните родители дори не им готвят. Ония ден една майка с 2 малки прекрасни момичета, седна на ГоГрила, взема им по 3 кебабчета с по една питка и по един "айрян" от канцерогенно, украинско сухо мляко и дотам с вниманието. Седи и си рови в телефона. Че не съм и мъж да види тя как ще я изправя до стената, като Вапцаров. Ревете много ама сте ги заебали на произвола да духат по площадките и да дърпат кристали. Вашият контрол къде е, че следя и хич не го виждам ?
  • 6
    4
    БСП
    СТИГНАХМЕ ГИ !!!
  • 12
    3
    1234
    Положението с употребата и разпространението на дрога е плачевно и изисква здрав контрол от МВР и последващи действия от прокуратура и съд!!! Всчики имаме деца и ни е грижа за тях! Призовавам за нетолериране по никакъв начин на тази измет, тровеща подрастващите .
  • 15
    2
    Ужассс
    Затворете ги тези изроди!!!! Въобще нямат място сред нас!!!! Тези изроди погубват други деца!!!!!
  • 20
    1
    ...
    16 год. на кристали а ? Кой знае, колко мазни минети се е научила да прави ? Едно време 16г. момичета бяха твърдо девствени. Беше си позорно да се шибсш на 16. А сега, това минава за подробност.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари