Тръмп отказва да дебатира с Харис, докато тя не стане официален кандидат

0
Демократите могат все още да променят решението си, се казва в изявление на кампанията
Демократите могат все още да променят решението си, се казва в изявление на кампанията Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Демократите могат все още да променят решението си, се казва в изявление на кампанията

В пореден ход, насочен към определяне на параметрите на президентската надпревара в Съединените щати, Републиканският кандидат Доналд Тръмп отказа да насрочи дебат с предполагаемата кандидатка на Демократическата партия, Камала Харис. Това решение беше оповестено от неговата кампания, като съобщението беше направено от говорителя Стивън Чунг.

В официалното изявление се подчертава, че Тръмп няма да участва в дебат с Харис, докато тя не бъде официално избрана за кандидат на Демократическата партия. „Детайлите за дебатите за общите избори не могат да бъдат уточнени, докато демократите не решат официално за своя кандидат. Би било неуместно да планираме неща с Харис, защото демократите много добре могат все още да променят решението си“, гласи изявлението, предаде БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари