Доналд Тръмп: Готов съм за дебати с Камала Харис

0
Тръмп обяви решението си в конферентен разговор пред журналисти
Тръмп обяви решението си в конферентен разговор пред журналисти Снимка: Доналд Тръмп / Facebook

Тръмп обяви решението си в конферентен разговор пред журналисти

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп изрази днес готовността си да проведе дебат срещу новия си съперник от Демократическата партия за президентските избори на 5 ноември Камала Харис, съобщи "Ройтерс".

Бившият американски президент заяви пред журналисти в конферентен разговор, че е готов да проведе повече от един дебат с Харис. Според Тръмп, дебатите са важен инструмент за информиране на избирателите и демонстриране на различията между кандидатите.

Камала Харис стана предполагаемият кандидат на партията, след като президентът Джо Байдън се оттегли в неделя от изборната надпревара заради намаляващата подкрепа за него в битката срещу Тръмп. Байдън, който изпълняваше функциите на президент на САЩ, обяви оттеглянето си в официално изявление, като призова своите поддръжници да се обединят зад Харис.

Това развитие поставя Камала Харис като основен съперник на Доналд Тръмп в предстоящите президентски избори. Харис, която е настоящ вицепрезидент на САЩ, има богат политически опит и е известна с твърдата си позиция по редица ключови въпроси.

Очаква се дебатите между Тръмп и Харис да бъдат оспорвани и динамични, като двамата кандидати ще трябва да се изправят един срещу друг в серия от публични изяви. Важно е да се отбележи, че предишните дебати между Тръмп и Байдън бяха белязани от остри сблъсъци и различия по ключови политически въпроси.

Изборите на 5 ноември ще бъдат решаващи за бъдещето на САЩ, като избирателите ще имат възможност да изберат между различни визии за развитието на страната. Камала Харис и Доналд Тръмп ще трябва да убедят избирателите в своите способности и планове за управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари