Томи Бозвелиев е загиналият при тежката катастрофа в Пловдив

0
Колата на 34-годишния мъж се удари в уличен стълб
Колата на 34-годишния мъж се удари в уличен стълб

Погребението на 34-годишния мъж е утре

Пътен инцидент отне живота на 34-годишен пловдивчанин.

Томи Бозвелиев загина при тежка катастрофа на булевард "Княгиня Мария Луиза" в Пловдив. Инцидентът се случи на 26 септември 2024 година, около 19:40 часа, когато автомобилът, управляван от младия мъж, се удари в уличен стълб.

Според очевидци, автомобилът марка "Хонда" се движел по булеварда, когато внезапно завил рязко вляво, а след това вдясно, сякаш шофьорът се опитвал да избегне препятствие на пътя. Има предположения, че Бозвелиев може би е направил маневрата, за да не удари велосипедистка, която се намирала наблизо.

Пристигналите на място екипи на "Спешна помощ" за съжаление само констатирали смъртта на водача, който пътувал сам в автомобила. Инцидентът напомня за подобна трагедия, случила се на 27 август същата година на "Коматевско шосе".

Томи Бозвелиев е живял дълги години във Великобритания, преди да се завърне в родния Пловдив. През последната година той и по-малкият му брат Михаил са били собственици на кафе-сладкарница в квартал "Кючук Париж", разказва вестник "24 часа".

Загубата на Томи е тежък удар за семейството и приятелите му. Брат му Михаил изрази своята скръб в емоционално обръщение: "Братче мое, защо ни изостави толкова рано? Ти беше най-добрият човек, който съществуваше на този свят".

Погребението на Томи Бозвелиев ще се състои утре, 29 септември 2024 година. Опечалените ще се съберат в 11:00 часа в храм "Вси Светии", разположен до Драгановите гробища в Пловдив, за да отдадат последна почит на младия мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    М-даааа,
    Ако беше карал с 50 км/ч, сега щеше да си пие уискито, ама явно е бързал за погребението си....
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари