Фатална катастрофа в центъра на Пловдив

0
Автомобил се удари в стълб, шофьорът загина на място
Автомобил се удари в стълб, шофьорът загина на място Снимка: БТА

Автомобил се удари в стълб, шофьорът загина на място

Трагичен инцидент потресе Пловдив тази вечер, когато лек автомобил се удари в електрически стълб на оживен булевард. Инцидентът отне живота на 34-годишния водач, който пътувал сам в автомобила.

Сигналът за катастрофата е получен около 19:40 часа на телефон 112, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (МВР) - Пловдив. Инцидентът се е случил на булевард "Княгиня Мария Луиза", където лек автомобил марка "Хонда" се е блъснал в електрически стълб.

На мястото на произшествието незабавно пристигнаха екипи на "Пожарна безопасност и защита на населението", полицията и Спешна медицинска помощ. Въпреки бързата реакция на спасителните екипи, медиците са констатирали смъртта на водача на място, предава БТА.

Според очевидец на инцидента, който даде показания пред полицията в присъствието на медии, трагедията се е разиграла след опит на водача да избегне сблъсък с пешеходец. "Автомобилът се движеше по булевард '"Мария Луиза" в посока центъра на града. Шофьорът караше в крайната дясна лента с много висока скорост. При кръстовището с улица '"Лев Толстой", за да избегне удар с неправилно пресичаща пешеходка, той рязко отклони посоката на движение", разказа свидетелят. Впоследствие колата е загубила контрол и се е ударила в уличния стълб.

Органите на реда извършиха оглед на местопроизшествието, за да установят точните обстоятелства около инцидента. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари