Тийнейджъри откраднаха трофей от благороден елен от ловна хижа в Русенско

0
Инкриминираната вещ е била върната от извършителите
Инкриминираната вещ е била върната от извършителите Снимка: СЦДП - Габрово / Архив

Инкриминираната вещ е била върната от извършителите

Тийнейджъри откраднаха трофей от благороден елен от ловна хижа в Русенско.

Вчера полицаите от Районното управление във Ветово са заловили по горещи следи извършители на кражба от ловна хижа в местност край град Глоджево. Инцидентът е станал предмет на разследване след получен сигнал за проникване и кражба в хижата.

Според пресцентъра на МВР - Русе, предмет на посегателството е бил ловен трофей от благороден елен, оценен на около 800 лева. Незабавно са предприети действия по случая, като е образувана преписка за престъплението.

Бързите и ефективни оперативно-издирвателни действия на полицаите доведоха до залавянето на двамата извършители. Оказа се, че те са местни жители на възраст 18 и 16 години. Инкриминираната вещ е била предадена, а работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари