Две жени пострадаха при катастрофа край Ветово

0
Инцидентът е станал около 23:30 часа във вторник
Инцидентът е станал около 23:30 часа във вторник

Инцидентът е станал около 23:30 часа във вторник

Две момичета на 20 години са пострадали при катастрофа, станала тази нощ във Ветовско на пътя за село Смирненски, предаде Русе Медиа.

Според първоначалната информация инцидентът е станал около 23:30 часа. Ударили са се два автомобила, като единият е излетял в храстите. В другата кола – „Фолксваген Голф“, са били двете момичета, които са пътували от Русе за Исперих. Водачът на колата в храстите се е движил от Глоджево към Ветово, където живее. По непотвърдени данни тестът му за алкохол е бил положителен.

На място са били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Двете момичета са откарани в болница с травми на крайниците. Причините за катастрофата се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    2
    ужасно
    Това място ветово да го няма или да го има все тая. Нали там живеят телефонните измамници .
  • 19
    1
    Юхххх
    Делиормански изроди!!!!! Като се качат в ламаринките си се правят на мъже!!! Умирисници!!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари