Тежка катастрофа взе жертва край село Горни Дъбник

1
Сблъсъкът е между два тира и един лек автомобил
Сблъсъкът е между два тира и един лек автомобил

Сблъсъкът е между два тира и един лек автомобил

Катастрофа с един загинал стана днес следобед в района на село Горни Дъбник, на главния път Плевен - София. Инцидентът бе потвърден от старши експерт Мариана Цветкова, говорител на Областната дирекция на МВР - Плевен.

Сигналът за тежкия пътен инцидент е подаден в 13:52 часа. Според първоначалната информация катастрофата е резултат от сблъсък между два товарни автомобила и един лек автомобил. За съжаление, при инцидента има един загинал, съобщи Цветкова. На мястото на произшествието се извършват огледи и разследване, което ще изясни причините за сблъсъка.

След катастрофата движението по главния път Плевен - София бе временно преустановено, като трафикът се насочва по обходен маршрут през селата Горни Дъбник, Крушовица, Садовец и Телиш. За безопасността на участниците в движението се грижат екипи на "Пътна полиция", които регулират преминаването на превозни средства по обходния маршрут. Агенция "Пътна инфраструктура" също потвърди мерките за контрол на движението, докато разследващите органи завършат своите действия на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари