Катастрофа на пътя Самоков - София

1
Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут
Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут

Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут

Катастрофа между два леки автомобила е станала на пътя Самоков - София, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал на отбивката за селата "Долни Окол" и "Горни Окол", уточниха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Тежкотоварният трафик се пренасочва по обходен маршрут

В резултат на катастрофата, тежкотоварните автомобили се отклоняват по обходен маршрут, за да се избегнат задръствания и допълнителни усложнения на пътя. Въпреки че при инцидента няма данни за пострадали хора, последствията за трафика са значителни.

Движението за леки автомобили се регулира от полицията

Движението за леки автомобили в района на катастрофата се регулира от служители на полицията. Те насочват трафика и осигуряват безопасността на пътя, докато се извършват действия по разчистване и обезопасяване на мястото на произшествието.

Пресцентърът на МВР призовава шофьорите да бъдат внимателни и да следват указанията на органите на реда, за да се избегнат допълнителни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари