Тежка катастрофа на пътя Бургас - Созопол

1
Микробус с туристи се преобърна след засечка от кола
Микробус с туристи се преобърна след засечка от кола Снимка: БНТ

Шестима полски туристи са пострадали, четирима са приети в болница

Тежка катастрофа се случи днес на пътя Бургас - Созопол в платното посока Бургас. По първоначална информация шестима души са пострадали, като четирима от тях са настанени в болница. Сред пострадалите вероятно има и деца, но тази информация все още не може да бъде категорично потвърдена, информира БНТ.

Инцидентът е станал след като лек автомобил е засякъл микробус, превозващ туристи. Ударът е предизвикал преобръщане на микробуса, който се е ударил в мантинелата и се е преобърнал по таван. В микробуса са пътували туристи от Полша, които са силно разтревожени и не могат да обяснят какво точно се е случило.

Мястото на инцидента е край отбивката за квартал "Крайморие", където пътят от Созопол към Бургас е временно затворен.

Пътната полиция е на място и отклонява движението по алтернативни маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    аман от тъпаци
    Когато возиш хора и те засекат, значи си пълен олигофрен и категорията ти трябва да бъде отнета. Истинското профи никога не може да бъде засечено. Такъв тип ситуация се предвижда отдалеко и се предотвратява крайно лесно, ако си професионалист. Уви у нас крайно тъпи особи с лекота са оставяни да отговарят за живота на много хора и резултатът не закъснява. Ще мре още доста народ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари