Тежка катастрофа блокира магистрала "Тракия"

0
Лек автомобил и ТИР се удариха на 7 км от София
Лек автомобил и ТИР се удариха на 7 км от София Снимка: Facebook

Лек автомобил и ТИР се удариха на 7 км от София

Сутринта на магистрала "Тракия" се случи сериозен инцидент, който затвори платното в посока София. На около 7 километра от столицата, лек автомобил и ТИР се сблъскаха, причинявайки километрично задръстване. Очевидци в социалните мрежи съобщават за пострадали.

Екипи на Спешна помощ и пожарната са на място, като оказват първа помощ на пострадалите и работят по освобождаването на пътя. От Министерството на вътрешните работи - София потвърдиха за инцидента и предоставиха актуална информация за пътнотранспортните произшествия през последното денонощие.

Според данни от МВР - София, през последните 24 часа в страната са станали 26 тежки катастрофи, при които са пострадали 34 души. В София са регистрирани шест тежки и 21 леки пътнотранспортни произшествия, с 11 пострадали, като един от тях е с опасност за живота.

От началото на годината до момента в България са регистрирани 4025 катастрофи с 246 жертви и 4988 пострадали. В сравнение със същия период на 2023 година, през 2024 година загиналите са с 42-ма по-малко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русе
    Audi-то е карал с 90км/ч?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари