ТИР се обърна на Околовръстното шосе в София

0
Водачът е с лека травма, движението остана затруднено за часове
Водачът е с лека травма, движението остана затруднено за часове Видео: Facebook

Водачът е с лека травма, движението остана затруднено за часове

Тежкотоварен камион се преобърна на Софийския околовръстен път в посока "Ботевградско шосе" малко преди 16:00 часа в събота. Инцидентът стана в района преди разклона, съобщи агенция "Фокус".

Според първоначална информация, шофьорът вероятно е изгубил контрол над превозното средство поради хлъзгавата настилка след дъжд. В резултат на инцидента водачът е получил травма на ръката, но за щастие няма други пострадали.

Кадри от мястото на произшествието бяха разпространени в социалната група "Катастрофи в София" във Фейсбук, показвайки обърнатия тир и затрудненото движение в района. Видеоматериалите разкриват образувалите се задръствания вследствие на инцидента.

От Министерството на вътрешните работи (МВР) увериха, че пътното платно ще бъде бързо почистено, тъй като товарният автомобил е превозвал земна маса. Въпреки това, движението в района остана затруднено за известно време след инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари