Теренът на Градския стадион в Русе е в окаяно състояние

1
Първото домакинство на „Дунав“ ще се играе върху "изгоряла" трева
Първото домакинство на „Дунав“ ще се играе върху "изгоряла" трева

Първото домакинство на „Дунав“ ще се играе върху "изгоряла" трева

Броени дни преди първото домакинство на „Дунав“ от новото футболно първенство във Втора лига теренът на Градския стадион в Русе изглежда страшно. В събота от 20 часа „.драконите“ посрещат отбора на Несебър, а стадионът изглежда „оплешивял“ с изгоряла трева. Това тревожи хората, които обичат футбола, както и спортуващите по пистата.

От ръководството на ФК „Дунав“ заявиха, че са запознати със ситуацията, предаде Русе Медиа.

Те коментираха, че е важно теренът да е равен и топката да не отскача. И припомниха, че „Дунав“ е играл на много по-лоши покрития от това, което е в момента на Градския стадион. Въпреки че тревата е изсъхнала, мачът ще се играе по план. Не се очакват претенции от противниковия отбор, тъй като условията в срещата са еднакви и за двата тима.

От Община Русе са поели ангажимента до края на седмицата да подобрят състоянието на терена. На място се полагат грижи и се полива обилно, а предположенията за изгорялата трева са, че е била наторена прекомерно и затова е изсъхнала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    35
    До 36
    Абсолютно точно "напипвате" проблемите. В Русе почти не познавам второ поколение русенци - преобладават новодошли от други райони на България, а децата на предходните поколения русенци, са основно по София, Варна и Чужбина. Хората, които живееха преди 30 години, изпратиха децата си извън Русе, и то целенасочено и убедено в правотата на действието си. Няма как да очакваме съпрочастност с проблемите на града от хора не виждащи переспектива в Русе, поради което изпратили децата си извън Русе или от хора новопристигнали.
  • 3
    34
    Русенка
    Тревата е изсъхнала, защото никой не се грижи за нея! Но не защото била “наторена”! Парите за тор и вода са се “изпарили” от високите летни температури (отново в нечий джоб). Жалкото е, че няма и да се погрижат! В Русе наблюдаваме от 30 години пълен разпад, безстопанственост, разруха и разграбване! Защо Търново, Стара Загора, Бургас, Трявна и др. не изглеждат по същия начин?!
  • -3
    33
    mi ta ka
    xaxaxaxaxaxa
  • -3
    32
    До 21
    Всъщност този некъпан смрадлив третополов травестит с много никове действително е от Делиормана,иначе е от бесарабски произход и е проститутка на ТИР-паркинга,когато не заработва като трол за ДеБил-ПеПерастите хаха
  • -2
    31
    Манаф Василев
    Все повече стават провалите на властта в Русе. Тенденцията от времето на харвардския ПеПераст Путков, във властта да бъдат единствено верни хора на Полит-бюро на ЦК на Задкулисието и Киев, започна все повече да съсипва държавата. Няма вече голям контингент от бандеронацистка паплач и все повече некадърни, прости, престъпни и невежи хора се набутват във властта за да се осигури УСраинско влияние в милата ни Родина. Резултатът е ясен и се вижда без да си голям специалист -аналитик, че нещата в Русе и не само в Русе, вървят трагично към провал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари