Очаква ни амплитуда от 23 градуса

0
Мъгли се очакват сутринта в котловините и по поречията
Мъгли се очакват сутринта в котловините и по поречията

Мъгли се очакват сутринта в котловините и по поречията

Значителна температурна разлика от 23 градуса ще бъде регистрирана утре между минималните и максималните стойности в страната. През нощта над по-голямата част от територията времето ще е ясно с почти пълно затишие. Единствено по Черноморието ще се наблюдава слаб до умерен северен вятър. В сутрешните часове се очакват краткотрайни мъгли на отделни места по поречията и котловините.

Температури

Минималните температури в повечето райони ще се установят между 1 и 6 градуса, като в котловините ще паднат до минус 2 градуса. В столицата София термометрите ще показват около 2 градуса. През деня времето ще бъде предимно слънчево, придружено от слаб до умерен източен-североизточен вятър. Максималните температури ще достигнат между 16 и 21 градуса.

Планински райони

В планинските области ще преобладава слънчево време със слаб до умерен източен-североизточен вятър. На височина 1200 метра максималната температура ще достигне около 15 градуса, а на 2000 метра - около 9 градуса.

Морски региони

По Черноморието ще преобладава слънчево време, като на отделни места ще се наблюдава по-значителна ниска облачност и намалена видимост в предобедните часове. До обяд ще духа предимно слаб вятър от север-североизток, който следобед ще се преориентира от изток-югоизток и ще се усили до умерен. Максималните температури ще варират между 16 и 19 градуса. Морската вода ще бъде с температура между 17 и 18 градуса, а вълнението - 2 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари