Телевизионен екип влезе в лятната резиденция на Ахмед Доган

2
Сараят изглежда съвършено празен
Сараят изглежда съвършено празен Видео: bTV

Сараят изглежда съвършено празен

В късния следобед, когато симпатизантите на Ахмед Доган вече се бяха разотишли и паркингът пред резиденция "Росенец" бе напълно пуст, екип на bTV получи разрешение от собственика Данаил Папазов да влезе в двора на сараите.

Резиденцията изглеждаше напълно изоставена, без присъствието на нито един човек. Според депутата Савим Али, късно снощи интернетът е бил прекъснат за около три часа, което е изключило достъпа до охранителните камери. Малко след това е било спряно и електрозахранването, оставяйки сарая в пълна тъмнина и създавайки усещането за пълно безлюдие.

Припомняме, че от няколко дни в публичното пространство тече спор дали Ахмед Доган трябва да напусне резиденцията. Данаил Папазов, собственикът на имота, е изпратил две писма с настояване тя да бъде освободена.

По-рано днес привърженици на Ахмед Доган заявиха, че той все още пребивава в лятната резиденция.

„Тук сме, защото от четвъртък имаме опасения за сигурността и здравето на господин Доган. Дали не се връщат мутренските времена? Господин Доган е тук, в сградата зад нас, и е в отлично здраве“, коментира независимият депутат Севим Али.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари