Театърът в Пазарджик: Петко Писков отказва да ни върне договори и счетоводни документи

0
Директорът на театъра е пуснал сигнали до министъра на Културата, Икономическа полиция и Окръжна прокуратура - Пазарджик
Директорът на театъра е пуснал сигнали до министъра на Културата, Икономическа полиция и Окръжна прокуратура - Пазарджик

Културната институция твърди, че от година няма договорни отношения с него

Драматично-куклен театър "Константин Величков" в Пазарджик разкри, че от близо година няма договорни отношения с Петко Писков, който според твърденията на театъра отказва да върне важни документи.

В официална позиция до NOVA, ръководството на театъра изложи проблема с липсващите договори и счетоводни документи. Ситуацията придобива сериозни измерения, тъй като Писков е посочен от разследващите органи като ключова фигура в предполагаема схема за финансови злоупотреби, засягаща театрите в Разград и Смолян.

Григор Антонов, директор на Драматично-куклен театър "Константин Величков", е предприел решителни действия за разрешаване на проблема. Той е изпратил сигнали до няколко институции, включително министъра на културата, отдел "Икономическа полиция" и Окръжна прокуратура. Целта на тези сигнали е да се инициира разследване на потенциални престъпни деяния, извършени от Писков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари