"Търси се" слиза от ефира на bTV

0
Предаването бе на екран 16 години
Предаването бе на екран 16 години Видео: bTV

Предаването бе на екран 16 години

След 16 години в ефира на bTV предаването „Търси се…“ се разделя със своите зрители. Днес в „Преди обед“ емблематичният тандем водещи – Меги и Нели, сподели пред Георги Тошев, че взима това решение съвместно с медията, която винаги са чувствали като свой дом.

Търси се…“ за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим“, заяви Нели Хаджийска, изтъквайки, че именно доверието с колежката ѝ Меги е бил ключът към успеха на предаването през годините: „Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път“.

„Смятам, че в тази симбиоза се крие нашият успех, защото ние сме много различни като хора, но винаги сме гледали в една посока. Имаме една и съща ценностна система и това много ни е сближавало. Имали сме своите възходи и своите падения като отношение една към друга, но никога не сме позволявали те да прекъснат нашата връзка“, откровена бе Меги Димчева пред Георги Тошев.

Търси се...“ се ражда през 2004 г. в ефира на телевизия „Ден“, а четири години по-късно дебютира в националния ефир на bTV. Радост и тъга, усмивки и сълзи, забавление и откровение омайваха аудиторията, следяща със затаен дъх задълбочените разговори и съкровените срещи на Меги и Нели с най-интересните, известни и утвърдени личности у нас. С неподражаемия си подход, искреност и добронамереност емблематичният тандем разкриваше истинското и човешкото у госта срещу тях, като по този начин докосваха и зрителите до необятния му свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мунчо
    Могат да разкарат и Светлю.
  • 1
    1
    нунчо
    къде ще си показват колко са им повиснали ц иц ите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари