Танер Али: Убеден съм, че ДПС ще бъде втора политическа сила

0
Гласуването с машини е било сложно за избирателите на движението
Гласуването с машини е било сложно за избирателите на движението Снимка: NOVA / Архив

Гласуването с машини е било сложно за избирателите на движението

Водачът на листата на ДПС за Пловдив Танер Али изрази надежда ДПС да е втора политическа сила, да има мандат в Пловдив и в областта и поне трима евродепутати.

Очаквайки окончателните резултати, той заяви, че очаква да види колко са невалидните бюлетини, защото гласуването с машини е било сложно за избирателите на движението, които са предпочели хартиения вот.

По отношение на вероятността партията да участва в евентуално правителство Танер Али заяви, че всяка партия се бори за това да участва в управлението и така да изпълни обещанията към своя избирател, така че е логично ДПС да има участие в бъдещо правителство, предаде БНР.

"Задължително трябва да има правителство, за да излезе България от спиралата на избори, нямаме право на грешки и на експерименти, смята Али. Евроатлантическо мнозинство е нашата идея и е важно не математическото, а идеологическото мнозинство. Имаме много неща за решаване, понякога се налага и квалифицирано мнозинство."

Мисля, че нито една партия не иска да има повече избори, защото ниската избирателна активност показва, че хората все повече губят доверие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    *******************************************************************************************
    Да ми ядете вожата, гаджали!
  • 5
    1
    Дгд
    Шибани мангали
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари