Тълпа от 100 човека потроши патрулка в разградско село, жандармерията е на крак

0
Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" са мобилизирани по случая
Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" са мобилизирани по случая Снимка: ОДМВР - Разград

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" са мобилизирани по случая

Специализирана полицейска операция във връзка с промяна на средата за сигурност се провежда днес на територията на Областната дирекция на МВР в Разград. Това съобщи говорителят на областната полиция в Разград Илияна Георгиева, предаде БТА. Сили на полицията и жандармерията са съсредоточени на терен в село Ясеновец. Обект на проверките са лица, съпричастни към извършване на увреждане на служебни автомобили, допълни Георгиева.

Късно вечерта вчера по улица „Дунав“ в село Ясеновец служители на „Пътна полиция“ изпълняват задълженията си по контрол на пътното движение със служебен автомобил „Киа“, когато виждат кола „Сеат Алхамбра“, идваща към тях. Водачът ускорява, опитва да избяга и да се укрие. Последван е от полицейските служители, които подават светлинен сигнал за спиране. При опит да избяга от автопатрула, на десен завой водачът излиза от пътя и се блъска последователно в контейнер и електрически стълб, посочи говорителят на полицията.

Установено е, че катастрофиралият автомобил се управлява от непълнолетен и неправоспособен 17-годишен от селото. Докато полицаите работят с него, около тях се събира тълпа от над 100 души, които започват да псуват, блъскат и обиждат служителите и да отправят закани, добави Георгиева. За съдействие на място е изпратен полицейски патрул. Тълпата заобикаля и него, продължавайки да вилнее, коментира говорителят и добави, че е започнало и хвърляне на камъни, с които е счупено задното стъкло на служебна кола „Шкода Рапид“, деформирано е купето и са откъртени регистрационни табели. Катастрофиралият „Сеат“ е открит, водачът – също, уточни Илияна Гоергиева.

По случая е образувано досъдебно производство и са предприети незабавни оперативно-издирвателни действия. Установени са лицата, съпричастни към извършените престъпления.

Над 150 служители от ОД на МВР-Разград и на Дирекция "Жандармерия" продължават да работят в Ясеновец. Акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в рискови райони. По разпореждане на директора на Областната дирекция на МВР в Разград, операцията ще продължи до отпадане на необходимостта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    22
    72355 - ВВ-72620
    Ех мари майко ле майчице мила,ах,ах,ах,льо майце ле мила....майчице .....ах,ах,ах......... Тъй,тъй, еха.а.а.а.а.а........ че веселба ще падне. Хоровод,песни и танци на народите или етносите,все тая.
  • 12
    21
    ...
    Много сте, силни сте ... докато на първите няколко не им мине куршум през кухите кратуни. Тогава ще сте мирни и тихи.
  • 1
    20
    Неутрален
    Я да се преброим. Кой от вас е полчавал помощ от български полицай в последните 20 години? На кой от вас му се е случвало ако автомобила му /примерно/ угасне на кръстовище, полицай да му помогне да го избута така, че да не пречи на останалите? Аз се записвам - аз помощ от полицай не съм виждал. Виж, измислени проблеми са ми създавали.
  • 1
    19
    тъпи ченгели
    Да не забравяме, че ченгелите в бълхария са слуги на мафията в политиката. Крадат и рекетират колите на хората с измислени фалшиви тестове, пребиха деца зад колоните на МС, един озверял ченгесар наскоро стреля в гръб по кола с деца, един друг пък ченгел-психопат помните ли как сам си беше скъсал пагоните и после излъга и наклевети невинно момиче, уж ,че го била... Ченгелите в бегетовицата не са честни, почтенни и добри хора, а са злобни дегенерати - слуги на мафиотското комунистическо правителство, което ги използва като бухалки да репресира и угнетява обикновените хора ДА НЕ ПРОТЕСТИРАТ. БРАВО НА БРАТЯТА РОМИ, че са набили лошите ченгета и са потрошили патрулката! САМО АДМИРАЦИИ КЪМ ТЯХ!
  • 1
    18
    Ххх
    Много е лошо когато дроги и малоумни лизгяри насаждат омраза в обществото
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари