Стрелба между българи на Халкидики

1
Според полицията са замесени хора от българската мафия
Според полицията са замесени хора от българската мафия Видео: NOVA

Според полицията са замесени хора от българската мафия

В петък вечерта курортът Ханиоти на полуостров Халкидики в Гърция стана сцена на насилие, свързано с трима българи. Инцидентът се разигра в популярен бар в курорта, като резултатът е трима сериозно пострадали. Според първоначалната информация, единият от пострадалите е тежко ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, вторият е ранен с нож, а третият е пребит, съобщи NOVA.

След произшествието тримата пострадали са откарани спешно в болница в близкия град Полигирос. Според медицинските източници, състоянието на простреляния е изключително тежко и той се намира в критично състояние. Другите двама пострадали също получават лечение, но тяхното състояние към момента не е животозастрашаващо.

Полицията на Халкидики вече е започнала разследване на инцидента. Органите на реда събират показания от очевидци, за да установят точните обстоятелства, при които се е случило насилието. Според предварителни данни, полицията подозира, че инцидентът е свързан с дейността на българската мафия в региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    N/A
    Е заради такива боклуци като тия тримата ни гледат като утайки по цял свят....да ги хвърлят във водата и да мрът...бахти цървулите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари