Столичен ресторантьор предлага работа на гладни крадци

0
Взломаджии си спретнаха среднощно угощение в заведението
Взломаджии си спретнаха среднощно угощение в заведението Снимка: БНТ

Взломаджии си спретнаха среднощно угощение в заведението

В нощта на събота срещу неделя, жители на столичния квартал "Овча купел" станаха неволни участници в необичаен инцидент. Двама младежи влязоха с взлом в местен ресторант, но вместо да извършат обичайна кражба, те решиха да си приготвят вечеря.

Около 03:00 часа в неделя сутринта, камерите за видеонаблюдение в заведението заснеха как двамата влизат в помещението. След като установили, че касата е празна, те взели неочаквано решение - да си сготвят.

Ангел Иванов, собственик на веригата ресторанти, към която принадлежи обектът, сподели пред БНТ: "В момента, в който установяват, че касата е празна, решават, че ще си направят вкусни бургери, при което се захващат с много отношение към храната да си направят максимално вкусни бургери и да ги хапнат."

Видеозаписите показват как младежите се държат като у дома си - включват осветлението, приготвят си храната спокойно, добавят различни съставки към ястието си. След като приключват с вечерята, те изгасят лампите и напускат заведението.

Изглежда обаче, че кулинарното им приключение не приключва тук. По-късно същата нощ те се връщат отново в ресторанта. Иванов допълни: "Влизат, връщат се за още бургери, след което и трети път се връщат и взимат вече и месо от хладилника, питки, които може би вкъщи са си приготвили."

Видеото от инцидента бързо се разпространи в социалните мрежи, предизвиквайки смесени реакции. Мнозина помислиха, че става въпрос за постановка, но собственикът на ресторанта потвърди, че случаят е реален.

Въпреки необичайната ситуация, Иванов реши да не подава сигнал в полицията, тъй като нанесените щети са минимални. Вместо това, той предприе мерки за подобряване на сигурността на обекта.

Интересен обрат в историята е предложението, което собственикът отправи към младежите: "Изглеждат готови за започване на работа в тази сфера. Глад за кадри има, така че и ако те са гладни за работа и повече такава храна, могат да заповядат да работят при нас. По-добре така, отколкото да им се налага да влизат с взлом и да си докарат неприятности."

В друг куриозен случай, заснет в София, се вижда как мъж с лекота краде емблема от автомобил. Самоличността на извършителя и мотивите му остават неизвестни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари