Станислав Балабанов: ПП тласкат държавата към избори

0
Ние сме абсолютно готови да получим третия мандат
Ние сме абсолютно готови да получим третия мандат Снимка: БТА

Ние сме абсолютно готови да получим третия мандат

Вчерашните политически разговори в Народното събрание разкриха нови възможности за изход от продължаващата политическа криза в България. Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ (ИТН) заяви пред журналисти, че партията му е напълно готова да приеме трети мандат, ако се стигне до този вариант. „Може би вчерашните разговори бяха добра основа, ако се стигне до тази хипотеза, да говорим по програми с ясни срокове“, коментира Балабанов.

Според Балабанов, срещата с „Демократична България“ (ДБ) е показала, че в ДБ има все повече разум и готовност за диалог. „Водихме нормален диалог в представителна институция, каквато е Народното събрание“, каза той. Балабанов допълни, че ДБ са разбрали проблемните за ИТН елементи в декларацията, свързани с Конституцията, и са приели това да бъде основа за нормални разговори.

Вторият Мандат и Политическите Сценарии

Станислав Балабанов сподели своето мнение, че най-вероятно вторият мандат ще бъде връчен на „Продължаваме Промяната“ (ПП) и „Демократична България“, но те ще го върнат. „По-скоро ПП тласкат държавата към избори, а ДБ искат да работят за правителство“, коментира Балабанов.

Вчера ПП-ДБ проведоха поредица от срещи с политически сили в Народното събрание, включително с „Възраждане“, в опит да намерят подкрепа за предложената от тях декларация за изход от политическата криза. Тази сутрин на брифинг в парламента от ПП-ДБ обявиха, че след вчерашните срещи е станало ясно, че не може да се реализира вторият мандат и те са готови да го върнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    Путин Хуйло
    С никнейм Българин (въпреки че не един път съм отбелязвал че съм хомосексуален бесарабски циганин) исках да кажа,че не трябва да се пъна много много за да не се насера,все пак халката ми е доста олабена откакто станах ПеПерастки трол.На никой не съм интересен с ДеБил-ПеПерастката си простотия,а ДеБил-ПеПерастите и укропитеците сме се доказали като най деградиралите и смрадливи отпадъци на днешното българско общество!
  • 7
    5
    Българин
    До 1 Не се пъни, не си интересен с русофилистичната си простотия. Това русофилите се доказахте като отпадъците на днешното българско общество.
  • 4
    4
    Недоумяващ
    Балабанче,и какво като го получите,демагогията ви няма измерение....
  • 5
    3
    Руси
    Тоз един Сралю и той...
  • 8
    2
    Шиши
    итн = подлоги на ДПС
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари