"Стани богат" се завръща в ефира на 2 септември

1
Предаването с водещ Ники Кънчев ще се излъчва от 18:00 часа
Предаването с водещ Ники Кънчев ще се излъчва от 18:00 часа Снимка: "Стани богат" / Facebook

Предаването с водещ Ники Кънчев ще се излъчва от 18:00 часа

Един от най-обичаните телевизионни формати в България - "Стани богат" - се завръща на екраните с нов сезон. Стартът на предаването е насрочен за 2 септември (понеделник), а зрителите ще могат да се наслаждават на интелектуалната игра всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV. Водещ на предаването, както и досега, ще бъде харизматичният Ники Кънчев, който отново ще води участниците през трудните, но изключително интересни въпроси.

Новият сезон обещава да донесе свежа доза любопитство и знания на зрителите, като подготвя участниците за поредица от вълнуващи предизвикателства. За пореден път ще се срещнем с най-знаещите и уверени хора, които не се страхуват да изпробват интелектуалните си способности, да преминат през 15-те въпроса и да преследват мечтата си да спечелят голямата награда.

Стани богат е класика, която явно не остарява!“ - с усмивка споделя Ники Кънчев, който е готов за новия сезон. Той и екипът му са заредени с енергия и страст, готови да предоставят на зрителите едно незабравимо преживяване, изпълнено с динамика, емоции и непредвидими обрати.

Емблематичният водещ подчертава важността на въпросите в играта. „Въпросите са душата на играта ни - с тяхната виталност и тяхната експертиза. От това колко са интересни те, се задвижва всичко останало. Но никога играта не е само знание или незнание, а има и още нещо. Някакъв допълнителен житейски фактор“, допълва Кънчев, акцентирайки върху уникалността на играта.

Освен знания, "Стани богат" предизвиква и множество емоции - от вълнение до напрежение, докато участниците се борят с трудните въпроси. Тази комбинация прави шоуто толкова популярно и обичано, а зрителите очакват с нетърпение всяка нова серия, която предлага моменти на радост, драма и дори неочаквани обрати.

Новият сезон обещава и разнообразие от участници, които идват от различни сфери на живота, но са обединени от страстта си към знанието. Те ще бъдат изправени пред редица въпроси, обхващащи теми от наука, история, култура и много други области, които не само ще изпитат техния интелект, но и ще донесат нови знания на зрителите.

"Стани богат" винаги е бил повече от обикновена телевизионна игра - той е място, където участниците могат да покажат своята сила на духа и решимостта си, да преодолеят съмненията си и да се докажат пред себе си и пред цяла България.

Възможностите и очакванията пред новия сезон

Всеки нов епизод на "Стани богат" ще бъде наситен с нови въпроси и неочаквани предизвикателства, които ще държат зрителите в напрежение. Играта продължава да бъде пространство, където всеки може да се докаже и да спечели не само материални награди, но и уважение и признание.

Новият сезон също така поставя акцент върху социалния аспект на играта - сплотяване на семействата пред екрана и предоставяне на моменти на забавление, които могат да бъдат споделени с най-близките. Този формат на играта вече десетилетия наред привлича широка аудитория, като съчетава знание и забавление по неповторим начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какъв е най-яркият ви спомен?
- Веднъж гледах как един заварява.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари