Революционна промяна в „Стани богат" - Ники Кънчев става жокер

0
Жокер „Попитай водещия" влиза в играта от утре
Жокер „Попитай водещия" влиза в играта от утре Снимка: bTV

Жокер „Попитай водещия" влиза в играта от утре

Революционна промяна в „Стани богат" - водещият Ники Кънчев става жокер.

От понеделник, 30 септември 2024 година, популярното телевизионно предаванеСтани богат" въвежда исторически нов елемент в играта - жокер „Попитай водещия". Тази иновация ще даде възможност на участниците да се консултират директно с емблематичния водещ Ники Кънчев по време на своето изкачване към върха на играта и главната награда.

Ники Кънчев, лицето на „Стани богат" в България, сподели с вълнение: „Започва нова ера в „Стани Богат"! От утре нищо няма да е същото - играта се променя, пишем история!"

Новият жокер ще влезе в сила от 18:00 часа по bTV, като ще предостави на играчите уникалната възможност да използват знанията и опита на самия водещ. При активиране на жокера „Попитай водещия", Ники Кънчев ще сваля слушалката си, прекъсвайки връзката с екипа на предаването, и ще се впусне в търсене на верния отговор заедно с участника.

Важно е да се отбележи, че участниците няма да имат право да задават допълнителни въпроси на водещия, нито пък ще бъдат задължени да се съобразят с неговия отговор. Решението как да продължат играта си остава изцяло в техни ръце.

Въвеждането на този нов жокер се очаква да промени значително стратегията на играчите и да добави нов пласт вълнение и непредвидимост в предаването. „Стани богат" обещава да стане още по-интригуващо, искрено и близко до зрителите от всички възрасти.

Ники Кънчев изразява своето вълнение от предстоящата промяна: „Истински поласкан съм от доверието, това е сериозна стъпка и огромна отговорност!"

Тази иновация не е първата успешна промяна в българското издание на „Стани богат". Преди около година жокерът „Помощ от приятел в студиото" успешно замени „Помощ от публиката" и бързо се превърна в предпочитан избор сред участниците поради своя по-личен характер.

Жокерът „Попитай водещия" вече се радва на голяма популярност в редица други държави, включително Великобритания, Италия, Франция, Израел, Съединените американски щати, Австралия, Южна Африка, Словения и Дубай.

Българските зрители ще имат възможността да видят как новият жокер ще повлияе на играта още в първото издание на предаването след въвеждането му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари