Спор за родителски права е ескалирал до убийството в София

0
Убитият Венцислав Владимиров и бившата му приятелка Анна Шопова дълго време са имали конфликти за 2-годишния си син
Убитият Венцислав Владимиров и бившата му приятелка Анна Шопова дълго време са имали конфликти за 2-годишния си син

Убитият Венцислав Владимиров и бившата му приятелка Анна Шопова дълго време са имали конфликти за 2-годишния си син

Един 34-годишен мъж загуби живота си след спор за родителски права в столицата. Трагедията се разигра на улица „Тодорини кукли“, където спор между бивши партньори прерасна в кървава драма. Убитият Венцислав Владимиров и бившата му приятелка Анна Шопова дълго време са имали конфликти за 2-годишния си син, които кулминираха във фаталния инцидент, пише вестник 24 "часа".

Всичко започва на 17 септември 2023 година, когато двамата са все още заедно, но отношенията им вече са влошени. Шопова се оплаква от насилие и органите на реда реагират, като съставят предупредителни протоколи. Информацията е изпратена в Софийската районна прокуратура на 23 ноември, но по-късно е върната за допълнителна проверка. На 14 декември материалите са подадени отново, този път с допълнителни данни.

Разделените вече партньори продължават своите спорове. На 3 март 2024 година Анна Шопова подава ново заявление срещу Владимиров, този път във връзка с техния син. Тя заявява, че той не иска да ѝ върне детето. Следват нови предупредителни протоколи, издадени на 8 март, а на 16 април преписката е отново изпратена в прокуратурата, но този път със становище за отказ от образуване на досъдебно производство.

Вечерта на инцидента, Венцислав Владимиров отива пред дома на новия приятел на Анна. Конфликтът ескалира и се стига до физическа саморазправа, при която Владимиров е наръган в крака. Въпреки бързата намеса на лекарите, 34-годишният мъж умира от масивна кръвозагуба. В началото, обаче, той отрича да е бил ранен с нож, което забавя медицинската помощ.

Ножът е открит.

Полицията задържа четирима мъже на възраст между 20 и 54 години във връзка със случая. Засега обаче никой от тях не е признал за извършител на убийството, а разследването продължава. Никой от задържаните не е имал криминални регистрации до този момент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари