Убиха мъж в София

0
Загиналият е намушкан от новия любим на бившата му приятелка
Загиналият е намушкан от новия любим на бившата му приятелка

Загиналият е намушкан от новия любим на бившата му приятелка

В петък вечерта на улица "Тодорини кукли" в София избухна смъртоносен инцидент, в който мъж на 34 години загуби живота си след конфликт с новия приятел на бившата си половинка. Случаят се разиграл около 23:50 часа и завършил с фатален край за единия от участниците, информира "24 часа".

Конфликт, прераснал в трагедия

Събитията се развили в късните часове на нощта, когато 34-годишният мъж пристигнал пред дома на бившата си приятелка. Според информацията, мъжът е успял да се свърже със столичната полиция, като съобщил, че новият мъж в живота на бившата му го е порязал в крака с нож. Въпреки бързата реакция на органите на реда и медицинските екипи, раненото лице починало от загуба на кръв преди да бъде оказана пълноценна медицинска помощ.

Задържани са четирима

Столичното 5-о районно управление е задържало четирима души, свързани с инцидента. Сред тях са мъже на възраст 20, 24, 44 и 50 години. Интересно е да се отбележи, че нито жертвата, нито задържаните лица имат криминални прояви в миналото. Според първоначалната информация, вероятно повечето от задържаните ще бъдат разпитани и освободени като свидетели на случилото се.

Разследването продължава

Разследването по случая продължава, като се очаква да бъдат разкрити повече подробности за точния ход на събитията, както и за мотивите зад фаталния конфликт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ... Отговор до Sdfhjk
    Имали са общо детенце на две годишна възраст, за това е бил там.
  • 2
    1
    Sdfhjk
    Какво търси пред дома на бившата си половинка??????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари