Спират водата в село Николово

0
Планирано прекъсване на водоснабдяването в село Николово на 17 октомври
Планирано прекъсване на водоснабдяването в село Николово на 17 октомври

Планирано прекъсване на водоснабдяването в село Николово на 17 октомври

На 17 октомври 2024 година жителите на село Николово ще се сблъскат с временно нарушаване на водоснабдяването поради планирани ремонтни дейности. Водоснабдяване и канализация (ВиК) - Русе уведомява, че в периода от 08:00 до 18:00 часа ще бъде извършвано изграждане на нова водопроводна връзка на улица "Опълченска".

Засегнати райони

Прекъсването на водоподаването ще засегне потребителите, живеещи на следните улици в село Николово:

  • Улица "Искър"
  • Улица "Камчия"
  • Улица "Опълченска" в участъка от кръстовището с улица "Искър" до кръстовището с улица "Добруджа"

Жителите на тези райони трябва да се подготвят за 10-часово прекъсване на водоснабдяването и да предприемат необходимите мерки за запасяване с вода за битови нужди.

Препоръки към жителите

ВиК - Русе съветва засегнатите потребители да се запасят с достатъчно количество вода за питейни и битови нужди преди началото на ремонтните дейности. Препоръчително е да се следи информацията от ВиК - Русе за евентуални промени в графика или продължителността на прекъсването.

Потребителите могат да получат допълнителна информация или да подадат сигнали на денонощната телефонна линия на ВиК - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари