Ремонт оставя улици в Борово без вода

0
Жителите на засегнатите райони да се запасят с вода предварително, съветват от ВиК
Жителите на засегнатите райони да се запасят с вода предварително, съветват от ВиК

Жителите на засегнатите райони да се запасят с вода предварително, съветват от ВиК

Жителите на няколко улици в град Борово ще трябва да се подготвят за временно прекъсване на водоснабдяването на 3 октомври 2024 година. „Водоснабдяване и канализация" ООД - Русе информира за предстоящи ремонтни дейности, които ще засегнат част от града.

Според съобщението на водоснабдителното дружество, прекъсването се налага поради необходимостта от изграждане на нови водопроводни връзки към съществуващи водопроводи и сградно водопроводно отклонение. Работите ще се извършват в четвъртък, 3 октомври, като се очаква да продължат от 9:00 до 16:00 часа.

Засегнатите райони включват четири улици в град Борово: „Хито Цонков", „Алеко Константинов", „Даскал Косев" и „Иван Бонев". Жителите на тези улици ще бъдат без вода в продължение на седем часа.

ВиК - Русе съветва потребителите да се подготвят предварително за прекъсването, като се запасят с необходимото количество вода за питейно-битови нужди. Дружеството се извинява за причиненото неудобство и благодари на гражданите за тяхното разбиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари