Спипаха дрогиран шофьор в центъра на Русе

2
Дрегерът е отчел положителен резултат за амфетамин и метамфетамин
Дрегерът е отчел положителен резултат за амфетамин и метамфетамин Снимка: БГНЕС

Дрегерът е отчел положителен резултат за амфетамин и метамфетамин

На 25 август около 18:05 часа, на улица „Муткурова“ в град Русе, полицейски екип от Първо районно управление на МВР - Русе е спрял за проверка лек автомобил "Ситроен - С3". Автомобилът е бил управляван от 44-годишен жител на града. При извършената проверка от страна на служителите на реда е установено, че водачът е под въздействие на наркотични вещества. Използваният дрегер е отчел положителен резултат за амфетамин и метамфетамин, което е станало причина за последващо задържане на нарушителя.

Според информация от пресцентъра на МВР - Русе, водачът е бил подложен на допълнителни медицински изследвания в болница, като са взети проби за лабораторен анализ, за да се потвърди употребата на наркотичните вещества. В резултат на установените факти, срещу 44-годишния мъж е започнато досъдебно производство. Досъдебното производство се води от Първо районно управление в Русе за престъпление по член 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс на Република България.

Член 343б, ал. 3 от НК предвижда наказание за лица, които управляват моторно превозно средство под въздействието на наркотични вещества или техни аналози. Предвид тежестта на извършеното нарушение, наказанията могат да включват глоба, лишаване от право на управление на моторно превозно средство за определен период и дори лишаване от свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Свилен Гъзъ
    Боли ме Гъзъ
  • 6
    1
    Иванова
    Станал на 44 години , а се занимава с такива неща! Добре ,че не е утрепал някого с безразсъдното си поведение.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари