Софийската организация на БСП номинира Евгени Минчев за депутат

1
Минчев все още не е потвърдил дали ще участва в листата за 23 МИР
Минчев все още не е потвърдил дали ще участва в листата за 23 МИР Видео: NOVA

Минчев все още не е потвърдил дали ще участва в листата за 23 МИР

Софийската организация на Българската социалистическа партия (БСП) е предложила доц. Наталия Киселова и Евгени Минчев за депутати от 23 Многомандатен избирателен район (МИР). Това стана ясно от изявление на Иван Иванов по време на участието му в телевизионното предаване „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA.

Иван Иванов коментира номинациите, като обясни, че предложението за Евгени Минчев е дошло от представители на Софийската организация на БСП. Въпреки това, той отбеляза, че все още не е ясно дали Минчев ще даде своето съгласие за участие в листата. „Дали г-н Минчев ще бъде част от листите е негово решение. Да, имало е такова предложение, беше представено от представители на Софийската организация. Не мога да отговоря дали е запознат, дали ще даде своето съгласие за участие”, каза Иванов, като уточни, че номинацията се отнася за 23 МИР.

От друга страна, Иванов потвърди, че доц. Наталия Киселова е приела номинацията. „Радвам се, че г-жа Киселова се е съгласила, поне така разбрах тази сутрин от секретаря на партията в друго предаване”, добави той.

Тези номинации предизвикват интерес не само заради личностите на кандидатите, но и заради потенциалното им влияние върху бъдещата политическа платформа на БСП в София. Доц. Наталия Киселова е позната със своята експертиза в областта на конституционното право, докато Евгени Минчев е известна медийна фигура, чието участие в политиката би било неочаквано и любопитно.

Въпреки че кандидатурите още не са официално обявени като част от окончателната листа на БСП, дискусиите около тях вече привличат общественото внимание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Софиянец-Хетеросексуален
    По добре мъж педераст от колкото мъж,скрит педераст.Евгени Минчев ще свърши повече работа от тези дето са в парламента.Той е много по ангажиран с проблемите на хората от колкото скритите педерасти в парламента.Евгени Минчев никога не е нахалствал.и набивал своите виждания,докато другите просто врещят.Минчев на прайд никой не го е виждал,но политици ДА.Минчев е по мъж от Борисов,Киро,Асен,Наско Генерала и по човек от Пеевски.Ще гласувам за Г-н Евгени Минчев.Комунистите се лъжат много.Тох не е мафиот.Всичко,да,но мафиот не !! Подкрепям Генчо Минчев.
  • -1
    3
    Ваню Забелчеф
    Вземете ме и мен другари! Отговарям на всичките ви критерии, липсва ми само интелект, който ще компенсирам с безсмислени постове в социалните медии!
  • 3
    2
    LOL
    Модерна ЛЯВА партия в цялата си прелест :D
  • 1
    1
    русенец
    Ха-ха-ха! :) Комунистите съвсем изкукаха. Доцентката не я знам коя е, но този необразован ватман за какъв кур ви е?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари