Слави Трифонов: Цялата история около Калин Стоянов е фарс

2
Лидерът на ИТН смята, че максимално бързо трябва да се отиде на избори
Лидерът на ИТН смята, че максимално бързо трябва да се отиде на избори

Лидерът на ИТН смята, че максимално бързо трябва да се отиде на избори

Слави Трифонов изрази мнение, че причината за трудността със съставянето на служебните кабинети е не вътрешния министър Калин Стоянов, а "нелепата Конституция". Във Фейсбук той написа:

Всички са се вторачили в това дали Калин Стоянов ще бъде предложен в следващия служебен кабинет, само че трябва да се прави разлика между повод и причина. Калин Стоянов е повод. Причината е нелепата Конституция, която, няма да се уморя да повтарям, е рожба на своите бащи – Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Защото, каквото и да е името на следващия министър на вътрешните работи, той отново ще бъде в услуга на някой от своите бащи. А бащите още веднъж да кажа са - Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Те са тези, които направиха тази Конституция да изглежда така, че да могат най-нагло да се възползват от нея, поединично или групово. Така че, смятам, цялата история около Калин Стоянов за фарс.

Максимално бързо трябва да се ходи на избори, за да може да се стабилизира състоянието на страната и ако може, надявам се, тази Конституция да бъде променена и да се върне старата.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Оф,
    Ти па за къде си се разбързал, бе, суек? Или вече господарите ти ти подръпват конците?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари