Слави Трифонов ще води листата на ИТН в 25 МИР в София

1
Все по-често ще го виждате, заяви Павела Митова
Все по-често ще го виждате, заяви Павела Митова Снимка: БТА

Все по-често ще го виждате, заяви Павела Митова

Слави Трифонов ще бъде водач на листата на партия "Има такъв народ" (ИТН) в 25-ти Многомандатен избирателен район (МИР) в София. Информацията беше потвърдена от Павела Митова, която съобщи новината пред БТА след подаването на документите за регистрация на кандидатите в 23-ти МИР.

“Все по-често ще го виждате”, заяви Митова, намеквайки за активното участие на Трифонов в предстоящата кампания.

Водач на листата в 23-ти МИР ще бъде самата Павела Митова, докато за 24-ти МИР партията е избрала доц. Силви Кирилов за първи в листата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    !!!
    Абе тая мумия добре "ще води листата", а КОЙ ще води инвалидната му "количка"?!"
  • 0
    3
    Господи!
    Каква противна мутра! Мутра и мафиот от класа, такъв е бил винаги! Ревеше като магаре на погребенията на знакови престъпници от подземния свят, наркобосовеи бандити като него!
  • 1
    2
    Ха-ха-ха!
    Сакатото учиндолско ниощжество, което опростачи три поколения българи с порнографското си и просташко шоу, отново се гласи да измами и да излъже чалгарски фенове, дето гласуват за сбирщината на сакатия! Добре бе, дългуч нагъл, грозен и противен, добре! Досега три пъти излъга наивници и глупаци, пак ли ще ги излъжеш?! Че ти не можеш да вървиш и да стоиш на краката си бе, учиндолско сакато нищожество! По кой начин ще се явиш пред "избирателите" си? Простак Хаджи Тошко с каручарския и селяндурски език и клептомана Балабана Джебчията ще бутат инвалидната ти количка, нали?! И от време на време ще му сменят памперсите, понеже задникът му е перманентно насран!
  • 1
    1
    Анонимен
    И да води, и да не води все тая, не сме го виждали депутат.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари