Слави Трифонов: "Продължаваме промяната" ще пият европейско турско кафе

0
Евродепутатите на ПП и ДПС са в едно семейство в ЕП
Евродепутатите на ПП и ДПС са в едно семейство в ЕП Снимка: Facebook / Слави Трифонов

Евродепутатите на ПП и ДПС са в едно семейство в ЕП

Слави Трифонов нарече "Продължаваме промяната" малкото ДПС. Лидерът на "Има такъв народ" коментира в социалната мрежа присъединяването на Никола Минчев и Ицо Хазарта към групата на "Обнови Европа" в Европейския парламент. Трифонов написа във Facebook:

"Евродепутатите от ПП, Никола Минчев и Ицо Хазарта, станаха част от групата “Обнови Европа” в Европейския парламент. И забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от ДПС - Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент. И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-тото Народно събрание. И кой сега е “Малкото ДПС”? ПП е малкото ДПС. Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са “Нищожното ДПС”. И това е, защото такива са фактите. След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, “Има такъв народ” да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят. Срещал съм разни жалки хорица през живота си, но тези типажи от ПП са уникални. Явно за тях българският народ е създал пословицата: “Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи”, пише Слави Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Милчо Бинев
    И аз да му еба майката на Слави Трифонов, защото е долна курва.
  • 0
    4
    Кур за Трифонов
    Трифонов, Борисов и Пеевски да добри приятели и си лапат пишките взаимно, а всички дружно го лапат на Путин. Затова и нашите русоиди толкова ги обичат и защитават и плюят и псуват ПП-ДБ. "Обнови Европа" не е създадена от ДПС което означава, че присъствието на ПП-ДБ не може да се свърже по никакъв начин с тая организация! Естествено, че Слави Трифонов като руска подлога ще се мъчи на хвърли кал върху ПП-ДБ защото е доказано че е приятел на Борисов, слугата на Доган и Пеевски. Каквито и лайна да хвърля върху ПП-ДБ тоя педераст Трифонов не може да излъже народа.
  • -4
    3
    Константин Неделчев
    Аз пък мисля, че ДПС ще пият европейско-американско кафе! Тоя педераст Трифонов да му еба путката майна!
  • 7
    2
    Реалист
    Слави Трифонов е напълно прав,разбира се. Пеевски Подлоги са доказани ибрикчии на ДеБелян,надупени и сервилни,за да не бъдат отбити от далаверата!
  • 1
    1
    Реалист
    Ех.....Славчо колко си малък.Та ДПС е твоята партия която те подкрепя от години.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари