Слънчево и още по-горещо във вторник

0
Очаква ни слънчев и горещ ден с максимални температури до 40°
Очаква ни слънчев и горещ ден с максимални температури до 40°

Очаква ни слънчев и горещ ден с максимални температури до 40°

През изминалата нощ времето беше ясно и почти тихо, като в Източна България имаше слаб вятър от юг-югоизток. Утре се очаква да бъде слънчево и горещо в цялата страна, със слаба до умерена купеста облачност в следобедните часове. Вятърът ще бъде слаб, а в източните райони ще се усеща умерен вятър с източна компонента.

Максималните температури ще варират между 35° и 40°, като в Русе температурите ще достигнат около 40°.

В планините ще бъде слънчево, като в следобедните часове ще се образува купеста облачност. Вятърът ще бъде слаб до умерен от североизток, осигурявайки известна прохлада на по-голяма височина.

Температурите на височина 1200 метра ще достигнат около 33°, а на 2000 метра ще са около 25°. Това прави деня идеален за преходи и излети в планината, особено в по-високите части, където температурите ще са по-поносими.

По Черноморието - слънце, топло море и умерен вятър

По Черноморието също се очаква хубаво време. Ще бъде слънчево през целия ден, като вятърът ще бъде до умерен от югоизток. Максималните температури на въздуха ще са между 30° и 34°.

Температурата на морската вода ще бъде между 27° и 28°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари