Гръмна склад за фойерверки край Елин Пелин

0
Постъпили са данни за пострадали
Постъпили са данни за пострадали Снимка: БНТ

Постъпили са данни за пострадали

Около 18:30 часа, е станала експлозия в склад за фойерверки, разположен между град Елин Пелин и гара Елин Пелин. Складът, собственост на компанията "Интер Карс", е претърпял сериозен взрив, който е предизвикал значителни щети и вероятно е довел до наранявания на присъстващите в района.

Според информация на БНТ, на мястото има пострадали. Поради сериозността на инцидента, е изпратено искане за повече линейки, които да окажат необходимата медицинска помощ на пострадалите.

Властите все още разследват причините за взрива и установяват точния брой на пострадалите. Очаква се да бъде проведена допълнителна експертиза, за да се установи дали са спазвани всички необходими мерки за безопасност в склада.

Жителите на близките райони са призовани да избягват зоната около склада, докато не бъде установено, че няма опасност от последващи експлозии или други инциденти. На мястото са изпратени и специализирани екипи за обезопасяване на района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Туристи
    ГРУ си върши работата.
  • -4
    5
    erol
    версията с фоьерверките е за балъците дето гласуват за ппдб хахахахаха смотаняци
  • 0
    4
    Чарлз Дарвин
    БГ АЛЕРТ, чак ми пратиха съобщение...
  • -4
    3
    А дано
    да е избухнал склада за червени фойерверки, а за сини да му няма нищо!
  • 10
    2
    Галюн таймс
    Фойерверките най се харчат юли месец-складовете пращят от стока...мдааа... ;-)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари