Скандал за паркомясто прерасна в бой и стрелба в София

0
Стрелбата е произвел бивш служител на МВР
Стрелбата е произвел бивш служител на МВР

Стрелбата е произвел бивш служител на МВР

Сблъсък за паркомясто в столичен квартал завърши със стрелба и пострадали.

В петък вечерта жителите на столичния квартал "Зона Б-5" станаха свидетели на неприятен инцидент, който започна като словесна препирня за паркомясто и ескалира до физическа саморазправа и стрелба във въздуха. Инцидентът, който се разигра между петима мъже, доведе до намесата на полицията и спешна медицинска помощ.

Според информация, предоставена от NOVA, конфликтът е възникнал между двама мъже - баща на 57 години и син на 26 години, от една страна, и трима други мъже, от друга. Ситуацията бързо е излязла извън контрол, когато 57-годишният мъж, за когото се твърди, че е бивш служител на Министерството на вътрешните работи (МВР), е извадил законно притежаван боен пистолет и е произвел изстрел във въздуха.

След произведения изстрел, петимата участници в конфликта са се впуснали във физическа саморазправа. Инцидентът е привлякъл вниманието на околните, които са се обадили на телефон 112, призовавайки за спешна намеса.

В отговор на сигнала, няколко полицейски патрула и линейка са пристигнали на мястото на инцидента. Медицинският екип е оказал първа помощ на 57-годишния мъж, който впоследствие е транспортиран до Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Николай Иванович Пирогов" за по-нататъшни прегледи и лечение.

Източник, запознат със случая, съобщава, че един от другите участници в сбиването е известен на полицията, което повдига въпроси за възможни предишни нарушения или криминално минало.

Органите на реда са започнали разследване на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мнение
    Прости Българи
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари