Намушкаха с нож 18-годишен шофьор при пътен спор в Русе

0
Младежът е настанен в болница без опасност за живота
Младежът е настанен в болница без опасност за живота Снимка: БГНЕС

Младежът е настанен в болница без опасност за живота

В късните часове на 14 септември 2024 година, около 22:50 часа, в Русе се разигра инцидент, при който 18-годишен младеж пострада след сблъсък с мъж, управляващ електрическа тротинетка. Според първоначалната информация, предоставена от органите на реда, пострадалият е управлявал автомобил, придружен от свои приятели.

Инцидентът се е случил в централната част на града, в района на пешеходна пътека на улица "Хан Аспарух". При възникналото спречкване между младежа и водача на тротинетката, 18-годишният е получил прободна рана в областта под лявата подмишница.

Веднага след инцидента пострадалият е транспортиран и настанен в местната болница за лечение. По информация на медицинския персонал, състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

Служители на Първо Районно управление на Министерството на вътрешните работи - Русе са предприели незабавни действия по случая. Образувано е досъдебно производство, което цели да изясни всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -13
    11
    Сексуален звяр
    Аз пък снощи измушках в Кремъл Куросмук Путин и му разкъсах сфинктера. Който не вярва, да го еба в гъза.
  • 10
    10
    Walter
    Тротинеката е идиотизъм за сополи и мързели,което съвсем не значи ,че 90% от имащите се за дерибеи хърцои с автокаруци са някакви по- други! Вижте какво поведение имат румънците в Гюргево около пешеходните пътеки и сравнявайте с хърцоите с автокурниците!! Румънците се държат европейски,а ганювците са бетер скотове,мръсна пасмина...и товае всеки божи ден и всяка нощ!!
  • 2
    9
    Безмозъчен
    Забранете всичко.Всичкото е виновно за всичко.Обявете се против всичкото и ще благоденствате . Нямате нито култура нито проява на всякакви граници и ограничения . Убивате се по улиците като кучета. Нямате никакви правила на поведение на улицата. Заключението е : 30% процента от вас са пълна измет. Останалите 60 се мъчат да са добри и интелигентни на пътя, което е похвално , и остават най големите гамени които не се съобразяват с никого и нищо и са най големите убийци и дерибеи на асфалта.
  • 1
    8
    до 7
    Точно това съм копирал, изчисленията ми са грешни. Region ROMANIA Date time 2024-09-16 14:40:21.4 UTC
  • 3
    7
    моето име
    6-ти , грешна информация , в 17:40 беше
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари