Пуснаха на свобода прокурорския син от Перник

0
Васил Михайлов е осъден на 1 година и 8 месеца условно лишаване от свобода
Васил Михайлов е осъден на 1 година и 8 месеца условно лишаване от свобода Снимка: БГНЕС

Васил Михайлов е осъден на 1 година и 8 месеца условно лишаване от свобода

Софийският районен съд постанови условна присъда на Васил Михайлов, син на прокурора Бисер Михайлов, във връзка с отправени закани за убийство към бившата му приятелка. Според информация, получена от телевизия NOVA, Михайлов е осъден на 1 година и 8 месеца лишаване от свобода, с четиригодишен изпитателен срок.

Присъдата е свързана с четири случая на заплахи за убийство, отправени към Боряна Рангелова, бившата приятелка на Михайлов. След произнасянето на присъдата, съдът взе решение да промени мярката за неотклонение на подсъдимия, като го освободи незабавно.

По време на последното съдебно заседание прокурор Георги Иванов изложи тезата, че Рангелова се страхува за живота си и този на близките си, тъй като възприема заканите като реално изпълними. Той призова съда да признае обвиняемия за виновен и да му наложи наказание от 5 години лишаване от свобода при първоначално строг режим.

От своя страна, защитникът на Михайлов – адвокат Даскалов, оспори обвинението, заявявайки, че то е "категорично недоказано". Той посочи, че прокуратурата се опитва да представи подзащитния му в негативна светлина, въпреки че фактите са "недостатъчни, на моменти несъществуващи". Адвокат Даскалов призова съда да оправдае Михайлов.

В последната си реч пред съда, Васил Михайлов помоли за справедливо решение по неговия случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    русенец
    Бащата на дебилчето още ли е прокурор? Бах мааму и държава! Иначе този кретен КОГАТО убие някой, а той ще го направи, тогава ще съдим ли и състава, който го е пуснал на свобода?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари