Сигнал за бомба е причината за спецакцията на Летище София

1
Забравен багаж вдигна службите за сигурност на крак
Забравен багаж вдигна службите за сигурност на крак Снимка: БГНЕС

Забравен багаж вдигна службите за сигурност на крак

В понеделник на Терминал 1 на летище София беше проведена специализирана полицейска акция, организирана от всички служби за сигурност. Причината за мащабната операция беше сигнал за бомба, получен на летището, съобщава NOVA.

При постъпването на сигнала, служителите на сигурността незабавно предприеха необходимите мерки за безопасност. Преминаването на автомобили и градския транспорт към и от летището беше временно преустановено, за да се гарантира сигурността на всички пътници и служители.

След щателна проверка и инспекция на Терминал 1, беше установено, че сигналът е фалшив. Оказа се, че причината за паниката е забравен багаж, който е бил изоставен на видимо място. Службите за сигурност бързо идентифицираха предмета и потвърдиха, че не представлява опасност.

Въпреки инцидента, летището продължи да функционира нормално и полетите не бяха засегнати. Пътниците бяха информирани за ситуацията, а служителите на летището работеха усилено, за да гарантират, че всичко протича гладко и без забавяне.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари