Шофьор прегази съпругата си при движение на заден ход

0
Трагичният инцидент стана миналата вечер в село Блато
Трагичният инцидент стана миналата вечер в село Блато Снимка: БНТ / архив

Трагичният инцидент стана миналата вечер в село Блато

Трагичен инцидент в село Блато. Съпруг причини смъртта на жена си.

В късните часове на вчерашния ден село Блато, община Бобов дол, стана свидетел на трагично произшествие, което потресе местната общност. Инцидентът, довел до фаталния край на една човешка съдба, се разигра в 19:50 часа, когато в Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) постъпи сигнал за възникнало произшествие.

Според първоначалната информация, предоставена от органите на реда, 77-годишен мъж, управляващ лек автомобил марка "Опел", е извършвал маневра на заден ход по черен път в посока село Вуково. При изпълнението на тази маневра, водачът неволно е блъснал съпругата си, която е паднала под автомобила.

Въпреки бързата реакция на спасителните екипи, животът на жената не е могъл да бъде спасен. Екип на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" (РСПБЗН) - Бобов дол е извадил тялото изпод автомобила, а пристигналият на място медицински екип е констатирал смъртта.

В хода на първоначалното разследване водачът на автомобила е бил тестван за употреба на алкохол, като резултатът е отрицателен.

Районно управление - Бобов дол е образувало досъдебно производство по случая, като за инцидента е уведомена и прокуратурата. Разследващите органи ще трябва да установят точните обстоятелства, довели до фаталния инцидент, и да определят дали има основания за повдигане на обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари