Шефът на пазара снима сватби и кръщенета без пари

5
Ретро мотори и фотография – скритите страсти на шефа на „Общински пазари”
Ретро мотори и фотография – скритите страсти на шефа на „Общински пазари” Снимка: Личен архив

Ретро мотори и фотография – скритите страсти на шефа на „Общински пазари”

Кунчо Кунчев, шефът на „Общински пазари” в Русе, е пример за човек, който умее да съчетава професионалните си задължения с уникални хобита. Управляващ предприятието вече 15 години, той успешно намира време и за своите лични страсти – реставрацията на ретро мотори и фотографията.

Роден и израснал в Русе, Кунчев завършва математическата гимназия „Баба Тонка”, след което се обучава в Школата за запасни офицери в Плевен. Висшето му образование е от Стопанската академия „Димитър А. Ценов”, където завършва специалност „Управление на фирмата”. От 2004 година той работи в общинското предприятие „Общински пазари”, където последователно заема различни ръководни постове.

Какво се крие зад управителя - БРЯГ разкрива личната страна на Кунчев.

„Г-н Кунчев, повечето хора Ви знаят като управител на пазарите в Русе. Как се справяте с допълнителните обекти, които Ви възложиха за управление – градските тоалетни, ледената пързалка, търлата и дори строежа на градския басейн?”

„Причините за възлагането на тези обекти са различни. Първоначално беше ледената пързалка, която преди това не беше успешно управлявана. Ние веднага се организирахме и подобрихме резултатите. Басейнът ни бе възложен, защото Фондът за градско развитие изискваше да го управлява общинско търговско дружество. А за търлата – това беше решение на Община - Русе, което приех като задача, въпреки че някои ресторантьори бяха против.”

Кунчев споделя, че срокът за завършване на строителството на басейна е до края на годината и уверява, че строителите ще го спазят. Той разяснява и причините за възлагането на търлата на „Общински пазари” и споровете, които са възникнали около този въпрос.

„Имало е протести още от 2018 година. Но ние организирахме контра подписка и получихме подкрепа от над 700 души. Панаирът е важен за града и носи печалби, които общината може да използва за подобрения.”

Кунчев обяснява, че не всички наематели го харесват, но той се стреми да помага на всички и да се справя с проблемите, които възникват. Например, асфалтирането на алеите на Централния пазар и премахването на изсъхналото дърво са въпроси, по които той активно работи.

Но как Кунчев намира време за своите хобита в този интензивен график?

„Лятото прекарваме в къщата в Красен. Обичам да се грижа за градината и да бера реколтата. Времето с моторите и фотографията е начин да се отпусна и да се наслаждавам на живота.”

Неговата любов към моторите се проявява още от детството му. Кунчев реставрира ретро мотор, произведен през 1957 година, и го използва за ежедневни разходки. „Вятърът в ушите – това е усещането, което ми дава моторът”, споделя той с усмивка.

Фотографията е друга страст, която той открива през 1995 година. Започва с „Зенит” и мечтае за „Никон”, който си купува през 2015 година. Кунчев предпочита да снима хора и често улавя интересни моменти със своите деца.

„Снимам за собствено удоволствие и винаги безплатно на семейни тържества на приятели. Това е начин да им подаря спомени.”

Кунчо Кунчев е пример за човек, който успява да съчетае професионалния си живот с личните си страсти. Той доказва, че с правилната организация и отдаденост може да се постигне баланс между работа и хобита.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    zqpnal
    Кунчо, ела да снимаш порно в Община Русе.
  • 2
    2
    С подписка от само 700 души
    ни натресе тарлата с все мръсотии и шум. По цял ден бие кучето и заплатата му върви и хобито процъфтява. Къде да се измори.
  • 6
    1
    Русенец
    Един бърз въпрос към господина? Къде е работил баща Ви и на каква позиция, преди Вие да започнете работа в Общината. Нямам повече въпроси.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари